diumenge, 26 de gener del 2014

Autoavaluació del bloc

Una vegada hem fet les coavaluacions als blocs que ens corresponien, ha arribat el moment d'autoavaluar la nostra tasca.

La rúbrica que hem seguit per fer les avaluacions i la nostra autoavaluació és la següent:





Considerem que tenim un de l’aspecte FORMAL. El fons del bloc i el color dels enllaços i títols és de color verd per fer joc amb la primera fotografia de Besalú i la seva vegetació. Creiem que el fet que la lletra de les pestanyes sigui una cal·ligrafia antiga, ajuda a relacionar-ho amb la història del poble. Creiem que el llenguatge és clar i entenedor i que gairebé no hi ha cap falta d'ortografia. Hem omplert totes les pestanyes com s'havia de fer i de manera precisa. 



Pel que fa a la INFORMACIÓ, creiem que ens mereixem un molt bé. La informació en general és útil, entenedora i clara. Les dades estan actualitzades en la mesura que hem pogut, és a dir, les dades més actualitzades que hem pogut trobar, tot i que ja tenen alguns anys. Les fonts que hem utilitzat són correctes i verificades. 



En referència a les ACTIVITATS DIDÀCTIQUES, ens posem un molt bé. Ens hi hem esforçat de valent a l'hora de fer-les i creiem que aquestes permeten la reflexió de l'alumnat. També considerem que són útils i motivadores pels nens. són innovadores i diverses i podem trobar-hi indicacions pels docents. A més a més, s'ajusten correctament a l'edat dels infants. 



Pel que fa al DIARI creiem que tenim un molt bé perquè no falta cap entrada i s'hi pot trobar tot el procés d'elaboració del bloc. 



Quan a les ACTITUDS creiem també que ens mereixem un molt bé. Totes les pestanyes i activitats s'han entregat dins el termini especificat. A més a més, sempre hem tingut en compte els comentaris crítics dels nostres companys per així poder millorar el nostre bloc. 


En global, creiem que ens mereixem un 8 com a nota numèrica. Totes les components del grup hem fet un esforç important per tractar que el bloc fos el més útil possible com a eina educativa per ser utilitzada per un possible professor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada